Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies, έτσι ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε καλύτερη περιήγηση και εξυπηρέτηση online. Αν συνεχίσετε, συμφωνείτε για τη χρήση των cookies σύμφωνα με τη Δήλωση απορρήτου μας.

Δήλωση περί Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής

Αναθεώρηση 6 Οκτώβριος 2016

H E. I. du Pont de Nemours and Company και οι συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες (“DuPont”) ενδιαφέρονται για τα ζητήματα εμπιστευτικότητας και επιθυμούν να ενημερωθείτε για τον τρόπο συλλογής, χρήσης και αποκάλυψης των πληροφοριών. Από κοινού με την Παγκόσμια Πολιτική Εμπιστευτικότητας Πληροφοριών της DuPont, η Δήλωση περί Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής περιγράφει τις πρακτικές της DuPont σε σχέση με τις πληροφορίες τις οποίες συλλέγουμε μέσω της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής στα κινητά η οποία (εφαρμογή) ανήκει και ελέγχεται από την DuPont μέσω της οποίας αποκτάτε πρόσβαση σε αυτή τη Δήλωση περί Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής  (αντιστοίχως, η «Ιστοσελίδα» και η «Εφαρμογή»), όπως επίσης και εκτός δικτύου όπου η ενημέρωση απαιτείται εκ του νόμου. Παρέχοντας Προσωπικές Πληροφορίες στη DuPont, συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας Δήλωσης περί Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής.

Σε περίπτωση που υποβάλετε αίτηση για εργασία μέσω της Ιστοσελίδας, η χρήση από την DuPont των Προσωπικών Πληροφοριών που εσείς παρέχετε μέσω του Κέντρου Καριέρας (Career Center) υπόκειται σε ξεχωριστή δήλωση, όχι στην παρούσα Δήλωσης περί Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το παρόντα σύνδεσμο κάνοντας κλικ εδώ για να δείτε την Δήλωσης περί Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής της DuPont για τα πρόσωπα που αναζητούν εργασία υποβάλλοντας αίτηση μέσω της ιστοσελίδας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσωπικές Πληροφορίες που συλλέγονται από τη DuPont

«Προσωπικές Πληροφορίες» είναι πληροφορίες που ταυτοποιούν κάποιον ως άτομο, όπως:

 •  Όνομα
 • Ταχυδρομική Διεύθυνση (συμπεριλαμβανομένων διευθύνσεων χρέωσης και αποστολής)
 • Αριθμός τηλεφώνου ή φαξ
 • Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (email)
 • Αριθμός Πιστωτικής και Χρεωστικής κάρτας
 • Αριθμοί Φορολογικού Μητρώου
 • Αριθμός Ταυτότητας ή Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης
 • Οικονομικές πληροφορίες όταν υποβάλλετε αίτηση για πίστωση
 • Ιστορικό Αγορών

Η DuPont συλλέγει Προσωπικές Πληροφορίες όταν κάποιος συμμετέχει σε διάφορες δυνατότητες/επιλογές που παρέχουμε, όπως για παράδειγμα:

 • Όταν παραγγέλλετε ένα προϊόν ή υπηρεσία ή υποβάλλετε αίτημα.
 • Όταν εγγράφετε/καταχωρείτε την αγορά ενός προϊόντος DuPont που πραγματοποιήσατε.
 • Όταν υποβάλλετε μια κάρτα εγγύησης.
 • Όταν εγγράφεστε για συνδρομές, τεχνολογικά φόρουμ ή άλλες επικοινωνίες μέσω της Ιστοσελίδας ή της Εφαρμογής.
 • Όταν συμμετέχετε σε διαγωνισμό, προώθηση, κληρώσεις, έρευνα ή άλλη προώθηση.
 • Όταν συμμετέχετε σε ιστολόγια (blog)  ή φόρουμ (forum).Όταν πραγματοποιούμε έρευνα αγοράς, σας συναντάμε σε εμπορική έκθεση ή άλλη εκδήλωση.

Μπορεί να συνδυάσουμε Προσωπικές Πληροφορίες τις οποίες συλλέγουμε σχετικά με εσάς με Προσωπικές Πληροφορίες τις οποίες εσείς παρέχετε στη DuPont μέσω άλλων πηγών, όπως εγγραφές σε προϊόντα, έρευνες ή εκδηλώσεις μάρκετινγκ. Θα χρησιμοποιήσουμε τις συνδυασμένες Προσωπικές Πληροφορίες σε συμφωνία με αυτή τη Δήλωση περί Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής για όσο αυτές συνδυάζονται.

Πώς χρησιμοποιούμε Προσωπικές Πληροφορίες

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε Προσωπικές Πληροφορίες για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • Για να απαντήσουμε σε ερωτήματά σας και να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας, όπως να σας στείλουμε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 
 • Για να σας αποστέλλουμε σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με την Ιστοσελίδα ή την Εφαρμογή, αλλαγή στους όρους, προϋποθέσεις και πολιτικές της DuPont, και/ή άλλες διαχειριστικές πληροφορίες.
 • Για να ολοκληρώσουμε και να πραγματoποιήσουμε την αγορά σας, για παράδειγμα, να επεξεργαστούμε τις πληρωμές σας, να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας, να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την αγορά σας και να σας παρέχουμε τη σχετική εξυπηρέτηση πελάτη.
 • Για να σας αποστέλλουμε μηνύματα προώθησης πωλήσεων τα οποία πιστεύουμε πως σας ενδιαφέρουν, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με εμπορικές εκδηλώσεις.
 • Για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας στην Ιστοσελίδα παρουσιάζοντας προϊόντα και προσφορές προσαρμοσμένες σε εσάς.
 •  Για να σας επιτρέψουμε να συμμετάσχετε σε κληρώσεις, διαγωνισμούς και παρόμοιες προωθητικές ενέργειες και να διαχειριστείτε αυτές τις δραστηριότητες. Μερικές από αυτές τις δραστηριότητες έχουν επιπλέον όρους, που θα μπορούσαν να περιέχουν συμπληρωματική πληροφόρηση σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε τις Προσωπικές σας Πληροφορίες, έτσι προτείνουμε να διαβάσετε αυτούς τους όρους προσεκτικά.
 • Για να σας επιτρέψουμε να αποστέλλετε μηνύματα σε κάποιο φίλο μέσω της Ιστοσελίδας ή της Εφαρμογής. Κάνοντας χρήση αυτής της λειτουργικότητας, δηλώνετε στη DuPont ότι δικαιούστε να χρησιμοποιείτε και να παρέχετε στη DuPont το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του φίλου σας.
 • Για να σας επιτρέπουμε να επικοινωνείτε και να έρχεστε σε επαφή με άλλους μέσω της Ιστοσελίδας ή της Εφαρμογής (για παράδειγμα, μέσω ενός ιστολογίου (blog), πίνακα μηνυμάτων (message board), λειτουργίας μηνυμάτων, λειτουργίας συζήτησης (chat), μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατάρτισης προφίλ ή άλλα).
 • Για να σας επιτρέπουμε να εγγραφείτε και να συμμετάσχετε σε τεχνολογικά φόρουμ και άλλες εκδηλώσεις με την DuPont.
 • Για να καταστήσουμε εφικτούς τους επαγγελματικούς σκοπούς της DuPont, όπως ανάλυση δεδομένων, ελέγχους, αναζήτηση και ανάπτυξη νέων προϊόντων, εμπλουτισμός της ιστοσελίδας της DuPont, βελτίωση των υπηρεσιών της DuPont, ανάπτυξη εκδηλώσεων προώθησης πωλήσεων, ταυτοποίηση τάσεων χρήσης και καθορισμός της αποτελεσματικότητας των προωθητικών εκστρατειών της DuPont.
 • Όταν το κρίνουμε απαραίτητο ή κατάλληλο: (α) βάσει του εφαρμοστέου δικαίου, συμπεριλαμβανομένων νόμων/κανόνων που αναπτύσσουν ισχύ εκτός της χώρα διαμονής σας, (β) προς συμμόρφωση με νόμιμη διαδικασία, (γ) για να απαντήσουμε σε αιτήματα εκ μέρους δημόσιων και κυβερνητικών αρχών συμπεριλαμβανομένων δημόσιων και κυβερνητικών αρχών εκτός της χώρα διαμονής σας, (δ) για να εφαρμόσουμε τους όρους και προϋποθέσεις της DuPont, (ε) για να προστατεύσουμε τις επιχειρήσεις της DuPont, (στ) για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιωτικότητα, την ασφάλεια ή την ιδιοκτησία της DuPont, εσάς ή άλλους, και (ζ) για να επιτρέψουμε στη DuPont να επιδιώξει διαθέσιμα μέσα αποκατάστασης ή να περιορίσει τις ζημίες που τυχόν υποστούμε.

Πώς οι Προσωπικές Πληροφορίες Αποκαλύπτονται

Οι Προσωπικές Πληροφορίες σας μπορούν να αποκαλυφθούν:

 • Στο πλαίσιο του Ομίλου Εταιρειών της DuPont για τους περιγραφόμενους στην παρούσα Δήλωση περί Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής σκοπούς, η Ε.Ι. du Pont de Nemours and Company* καθώς και η τοπική συνδεδεμένη με αυτήν εταιρεία με την οποία έρχεστε σε επαφή ευθύνονται εις ολόκληρον για τη διαχείριση των από κοινού χρησιμοποιούμενων Προσωπικών Πληροφοριών.
 • Στα τρίτα μέρη-παρόχους υπηρεσιών προς την DuPont οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες όπως φιλοξενία ιστοσελίδων (website hosting), ανάλυση δεδομένων, επεξεργασία πληρωμών, εκτέλεση παραγγελιών, διανομή προϊόντων, παροχή υποδομών, υπηρεσίες τεχνολογίας πληροφορικής (ΙΤ), εξυπηρέτηση πελατών, υπηρεσίες παράδοσης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επεξεργασία πιστωτικών καρτών, υπηρεσίες ελέγχων και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, προκειμένου να δύνανται να παρέχουν τις υπηρεσίες.
 • Σε τρίτα μέρη όπως αντιπροσώπους και διανομείς για να διευκολύνουν την πώληση και διανομή των προϊόντων και υπηρεσιών της DuPont, οι οποίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν και επικοινωνίες προώθησης πωλήσεων.
 • Σε τρίτα μέρη χορηγούς κληρώσεων, διαγωνισμών και παρόμοιων προωθητικών ενεργειών.
 • Για να σας ταυτοποιήσουμε σε οποιονδήποτε στον οποίο εσείς αποστέλλετε μηνύματα μέσω της Ιστοσελίδας.
 • Σε τρίτο μέρος σε περίπτωση αναδιοργάνωσης, συγχώνευσης, πώλησης, κοινοπραξίας, εκχώρησης, μεταβίβασης ή άλλης διάθεσης όλων ή μέρους των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης της DuPont, του ενεργητικού ή των μετοχών (συμπεριλαμβανομένου σε σχέση με πτώχευση ή άλλη παρόμοια διαδικασία).
 • Όταν το κρίνουμε απαραίτητο ή κατάλληλο: (α) βάσει του εφαρμοστέου δικαίου, συμπεριλαμβανομένων νόμων/κανόνων εκτός της χώρας διαμονής σας, (β) για συμμόρφωση με τη νόμιμη διαδικασία, (γ) για να απαντήσουμε σε αιτήματα εκ μέρους δημόσιων και κυβερνητικών αρχών συμπεριλαμβανομένων δημόσιων και κυβερνητικών αρχών εκτός της χώρας διαμονής σας, (δ) για να εφαρμόσουμε τους όρους και προϋποθέσεις της DuPont, (ε) για να προστατεύσουμε τις επιχειρήσεις της DuPont, (στ) για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιωτικότητα, την ασφάλεια ή την ιδιοκτησία της DuPont, εσάς ή άλλους, και (ζ) για να επιτρέψουμε στη DuPont να επιδιώξει τα διαθέσιμα μέσα αποκατάστασης ή να περιορίσει τις ζημίες που τυχόν υποστούμε.
 • Από εσάς, όταν συμμετέχετε σε λειτουργίες στην Ιστοσελίδα ή την Εφαρμογή της DuPont οι οποίες παρέχουν την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με την DuPont και άλλους (για παράδειγμα, ένα ιστολόγιο (blog), ένας πίνακας μηνυμάτων (message board), λειτουργία μηνυμάτων, λειτουργία συζήτησης (chat), μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατάρτισης προφίλ ή άλλα). Όταν χρησιμοποιείτε τέτοιες λειτουργίες, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία υποβάλλετε, η οποία περιλαμβάνει το όνομα, την τοποθεσία και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ενδέχεται να καταστεί δημοσίως διαθέσιμη σε άλλους. Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε πληροφορία επιλέξετε να υποβάλετε μέσω αυτών των λειτουργιών και σας συνιστούμε να απέχετε από την αποκάλυψη οποιασδήποτε ευαίσθητης Προσωπικής Πληροφορίας (όπως πληροφορίες υγείας ή πιστωτικής κάρτας) μέσω αυτών των λειτουργιών. Αν χρησιμοποιείτε αυτές τις λειτουργίες, οι Προσωπικές Πληροφορίες σας ενδέχεται να παραμείνουν στην Ιστοσελίδα ή την Εφαρμογή ακόμη και αφότου σταματήσετε τη χρήση της Ιστοσελίδας ή της Εφαρμογής. 

ΜΗ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μη-Προσωπικές Πληροφορίες που Συλλέγουμε

«Μη-Προσωπική Πληροφορία» είναι οποιαδήποτε πληροφορία η οποία δεν αποκαλύπτει την ακριβή ταυτότητά σας, όπως:

 • Πληροφορίες για το Πρόγραμμα Περιήγησης (Browser information), 
 • Πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί μέσω cookies, ετικέτες εικονοστοιχείων (pixel tags) και άλλες τεχνολογίες,
 • Δημογραφικές πληροφορίες και άλλες πληροφορίες που παρέχονται από εσάς
 • Συγκεντρωτικές πληροφορίες

Πώς συλλέγουμε Μη-Προσωπικές Πληροφορίες

Η DuPont και τα τρίτα μέρη-πάροχοι υπηρεσιών της DuPont μπορούν να συλλέξουν Μη-Προσωπικές Πληροφορίες με διάφορους τρόπους, περιλαμβανομένων των εξής:

 • Μέσω του προγράμματος περιήγησης (browser): Ορισμένες πληροφορίες συλλέγονται από τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης (browsers), όπως από η διεύθυνση Ελέγχου Προσβάσεως του Μέσου (Media Access Control-MAC), ο τύπος υπολογιστή (Windows ή Macintosh), η ανάλυση οθόνης, η έκδοση του λειτουργικού συστήματος, και το είδος και έκδοση του προγράμματος περιήγησης στο Διαδίκτυο.
 •  Χρησιμοποιώντας cookies: Τα cookies επιτρέπουν σε έναν διακομιστή να μεταφέρει δεδομένα σε έναν υπολογιστή για τήρηση αρχείων και άλλους σκοπούς. Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες, μεταξύ άλλων, για να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα με πιο προσαρμοσμένες στον καθένα πληροφορίες, να διευκολύνουμε τη συνεχή σας πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας, και να σας παρέχουμε ακόμη πιο εξατομικευμένη προώθηση πωλήσεων (marketing). Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε πληροφορίες οι οποίες συλλέγονται μέσω της χρήσης των cookies, υπάρχει μια απλή διαδικασία στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης που σας επιτρέπει να μειώσετε τη χρήση των cookies. Ορισμένες λειτουργίες της Ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αποδίδουν κατάλληλα σε περίπτωση που μειώσετε τη χρήση των cookies. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies, παρακαλούμε επισκεφθείτε την διεύθυνση: http://www.allaboutcookies.org/
 • Χρησιμοποιώντας ετικέτες εικοστοιχείων (pixel tags), ιστοφάρους (web beacons), διάφανα Graphic Interchange Format ( clear GIFs) ή άλλες παρόμοιες τεχνολογίες: Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχέση με μερικές Ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά μηνύματα σε μορφή HTML, με σκοπό, μεταξύ άλλων, να εντοπισθούν οι κινήσεις των χρηστών της Ιστοσελίδας και των παραληπτών ηλεκτρονικών μηνυμάτων, να αξιολογηθεί η επιτυχία των προωθητικών εκστρατειών της DuPont και να συγκεντρωθούν στατιστικά στοιχεία αναφορικά με τη χρήση της Ιστοσελίδας και τα ποσοστά ανταπόκρισης.
 • Από εσάς: Πληροφορίες όπως η τοποθεσία σας, καθώς επίσης και άλλες πληροφορίες, όπως τα μέσα επικοινωνίας της προτίμησής σας, συλλέγονται όταν εθελοντικά παρέχετε τις εν λόγω πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες δεν ταυτοποιούν προσωπικά εσάς ή οποιονδήποτε άλλον χρήστη της Ιστοσελίδας ή της Εφαρμογής, εκτός εάν συνδυαστούν με Προσωπικές Πληροφορίες.
 • Μέσω πληροφοριών σε συγκεντρωτική μορφή: Προσωπικές Πληροφορίες Σε Συγκεντρωτική Μορφή δεν ταυτοποιούν προσωπικά εσάς ή οποιονδήποτε άλλον χρήστη της Ιστοσελίδας ή της Εφαρμογής (για παράδειγμα, εμείς ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε Προσωπικές Πληροφορίες για να υπολογίσουμε το ποσοστό των χρηστών της DuPont που έχουν ένα συγκεκριμένο τηλεφωνικό κωδικό περιοχής).

Πώς Χρησιμοποιούμε και Αποκαλύπτουμε Μη-Προσωπικές Πληροφορίες

Δεδομένου ότι οι Μη-Προσωπικές Πληροφορίες δεν σας ταυτοποιούν προσωπικά, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε και να αποκαλύψουμε Μη-Προσωπικές Πληροφορίες για οποιονδήποτε σκοπό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να συνδυάσουμε Μη-Προσωπικές Πληροφορίες με Προσωπικές Πληροφορίες (όπως συνδυάζοντας το όνομά σας με τη γεωγραφική σας περιοχή).

Αν συνδυάσουμε οποιαδήποτε Μη-Προσωπική Πληροφορία με Προσωπική Πληροφορία, όπως στην περίπτωση κατά την οποία συνδυάζουμε πληροφορίες που παρέχετε κατά την εγγραφή με Μη-Προσωπική Πληροφορία για να σας παράσχουμε στοχευμένη, εξατομικευμένη υπηρεσία προώθησης, οι συνδυασμένες πληροφορίες θα τυγχάνουν μεταχείρισης Προσωπικών Πληροφοριών εκ μέρους της DuPont

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ IP

Η Διεύθυνση IP σας είναι ένα νούμερο το οποίο αποδίδεται αυτόματα στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε από τον Πάροχο Υπηρεσιών Διαδικτύου (Internet) (ISP).    

Πώς συλλέγουμε Διευθύνσεις IP

Μια Διεύθυνση IP ταυτοποιείται και καταγράφεται αυτόματα στα αρχεία καταγραφής του διακομιστή της DuPont όποτε ένας χρήστης επισκέπτεται την Ιστοσελίδα, σε συσχετισμό με το χρόνο της επίσκεψης και τις επισκεπτόμενες σελίδες. Η συλλογή Διευθύνσεων IP αποτελεί πάγια πρακτική στο Διαδίκτυο (Internet) και γίνεται αυτόματα από πολλούς ιστοτόπους.

Πώς η DuPont Χρησιμοποιεί και Αποκαλύπτει τις Διευθύνσεις IP;

Η DuPont χρησιμοποιεί Διευθύνσεις IP για σκοπούς όπως υπολογισμό των επιπέδων χρήσης της Ιστοσελίδας, βοήθεια στη διάγνωση προβλημάτων του διακομιστή, διαχείριση της Ιστοσελίδας και παρουσίαση περιεχομένου προσαρμοσμένου στη χώρα σας. Επίσης, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε και να αποκαλύψουμε Διευθύνσεις IP για όλους τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε Προσωπικές Πληροφορίες. Επισημαίνουμε ότι μεταχειριζόμαστε τις Διευθύνσεις IP, τα αρχεία καταγραφής του διακομιστή και σχετικές πληροφορίες ως Μη-Προσωπικές Πληροφορίες, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου υποχρεούμαστε να ενεργήσουμε διαφορετικά, σε συμμόρφωση προς το εφαρμοστέο δίκαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ

Η DuPont και τα τρίτα μέρη-πάροχοι υπηρεσιών της DuPont χρησιμοποιούν cookies, ετικέτες εικονοστοιχείων (pixel tags), ιστοφάρους (web beacons), διάφανα Graphic Interchange Format ( clear GIFs) ή παρόμοιες τεχνολογίες για να εντοπίσουν τις ενέργειες των χρηστών της Ιστοσελίδας και των παραληπτών ηλεκτρονικών μηνυμάτων (email) σε σχέση με μη-συνδεδεμένους ιστοτόπους κατά καιρούς, προκειμένου να εξατομικεύσουν την εμπειρία σας στην Ιστοσελίδα, παρουσιάζοντας διαφημίσεις που ταιριάζουν περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε τα τρίτα μέρη–παρόχους υπηρεσιών για να παρουσιάσουμε προϊόντα και προσφορές προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα που εκδηλώνονται με βάση τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες ανά διαστήματα.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΩΣ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ

Η παρούσα Δήλωση περί Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής δεν αφορά στην, και δεν ευθυνόμαστε για την, ιδιωτικότητα, πληροφορίες ή άλλες πρακτικές τρίτων μερών, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε τρίτου μέρους που χειρίζεται οποιαδήποτε ιστοσελίδα στην οποία η Ιστοσελίδα ή η Εφαρμογή διατηρούν συνδέσμους τους. Η ενσωμάτωση ενός συνδέσμου στην Ιστοσελίδα ή την Εφαρμογή δε συνεπάγεται έγκριση της συνδεδεμένης ιστοσελίδας εκ μέρους της DuPont.

ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ

Η DuPont ενδέχεται να χρησιμοποιήσει διαφημιστικές εταιρείες-τρίτα μέρη για να προσφέρει διαφημίσεις όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα της DuPont. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αυτές οι εταιρείες ίσως χρησιμοποιήσουν πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα προκειμένου να παρέχουν διαφημίσεις σχετικά με αγαθά και υπηρεσίες που ενδέχεται να είναι του ενδιαφέροντός σας. Στα πλαίσια της τοποθέτησης διαφημίσεων στην Ιστοσελίδα, αυτές οι εταιρείες ενδέχεται να τοποθετήσουν ή να αναγνωρίσουν ένα μοναδικό cookie στο πρόγραμμα περιηγήσεώς σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την πρακτική και για να γνωρίσετε τις επιλογές σας σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση των εν λόγω πληροφοριών από αυτές τις εταιρείες, παρακαλούμε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://networkadvertising.org/optout_nonppii.asp.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η DuPont χρησιμοποιεί εύλογα οργανωτικά, τεχνικά και διοικητικά μέτρα για να προστατεύσει τις Προσωπικές Πληροφορίες που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της DuPont. Δυστυχώς, για καμία μετάδοση δεδομένων μέσω του Ίντερνετ ή για κανένα σύστημα αποθηκεύσεως δεδομένων δεν μπορεί να υπάρξει εγγύηση ότι είναι 100% ασφαλές. Αν έχετε λόγους να πιστεύετε ότι η επαφή σας με την DuPont δεν είναι πλέον ασφαλής (για παράδειγμα, αν νιώσετε ότι η ασφάλεια οποιουδήποτε λογαριασμού που πιθανόν τηρείτε με την DuPont έχει παραβιασθεί), παρακαλούμε να ειδοποιήσετε αμέσως την DuPont για το πρόβλημα επικοινωνώντας μαζί της σύμφωνα με την παρακάτω ενότητα «Επικοινωνία με την DuPont».

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Οι επιλογές σας σχετικά με τη χρήση και αποκάλυψη Προσωπικών Πληροφοριών σας από τη DuPont.

Η DuPont σας δίνει πολλές επιλογές σχετικά με τη χρήση και αποκάλυψη των Προσωπικών Πληροφοριών σας από τη DuPont για προωθητικούς σκοπούς. Επικοινωνώντας με το Κέντρο Διαχείρισης Ερωτημάτων (Inquiry Management Center) της DuPont, μπορείτε να επιλέξετε να μη λαμβάνετε στο μέλλον ηλεκτρονικά μηνύματα σχετικά με την προώθηση των προϊόντων από την DuPont και να ζητήσετε να μην μοιραζόμαστε τις Προσωπικές Πληροφορίες σας με μη-συνδεδεμένα τρίτα μέρη για προωθητικούς σκοπούς.

Θα προσπαθήσουμε να συμμορφωθούμε με το/α αίτημά/τά σας μόλις αυτό καταστεί πρακτικά εφικτό. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αν επιλέξετε να μη λαμβάνετε στο μέλλον μηνύματα, όπως περιγράφηκε παραπάνω, δε θα είμαστε σε θέση να μετακινήσουμε τις Προσωπικές Πληροφορίες σας από τις βάσεις δεδομένων μη-συνδεδεμένων τρίτων μερών με τα οποία η DuPont έχει ήδη μοιρασθεί τις Προσωπικές σας Πληροφορίες (στις οποίες για παράδειγμα έχουμε ήδη παράσχει τις Προσωπικές σας Πληροφορίες από την ημέρα που ικανοποιούμε το αίτημά σας για απεγγραφή-opt out). Παρακαλούμε, επίσης, να σημειώσετε ότι αν προχωρήσετε στην επιλογή απεγγραφής-opt out από τη λήψη μηνυμάτων που σχετίζονται με την προώθηση (marketing) από την DuPont, ενδέχεται να σας αποστέλλουμε ακόμη σημαντικά διαχειριστικά μηνύματα και δεν έχετε την επιλογή να μη λαμβάνετε τέτοια μηνύματα.

Πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να αποκρύψετε τις Προσωπικές Πληροφορίες σας

Σε περίπτωση που θα θέλατε να ελέγξετε, διορθώσετε, ανανεώσετε, διαγράψετε ή με οποιονδήποτε τρόπο να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών Πληροφοριών σας από την DuPont, οι οποίες έχουν προηγουμένως παρασχεθεί σε αυτήν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Διαχείρισης Ερωτημάτων (Inquiry Management Center) της DuPont.

Στο αίτημά σας, παρακαλούμε να διευκρινίσετε τις πληροφορίες που θέλατε να αλλάξετε, αν θα θέλατε να διαγραφούν οι Προσωπικές Πληροφορίες σας από τη βάση δεδομένων της DuPont ή διαφορετικά να γνωστοποιήσετε στη DuPont τους περιορισμοί που θα θέλατε να τεθούν στη χρήση των Προσωπικών Πληροφοριών σας από την DuPont. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας μόλις αυτό είναι πρακτικά εφικτό.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Θα διατηρήσουμε τις Προσωπικές Πληροφορίες σας για το χρονικό διάστημα που απαιτείται ώστε να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση περί Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής, εκτός εάν μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης απαιτείται ή επιτρέπεται εκ του νόμου.

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ

Η DuPont δεσμεύεται να προστατεύσει τις ανάγκες περί ιδιωτικότητας των παιδιών και ενθαρρύνουμε τους γονείς και κηδεμόνες να λάβουν ενεργό ρόλο αναφορικά με τις διαδικτυακές δραστηριότητες των παιδιών τους. Η DuPont δεν προορίζει τη χρήση της Ιστοσελίδας ή της Εφαρμογής για παιδιά μικρότερα των δεκατεσσάρων (14) ετών και δεν συλλέγει  συνειδητά πληροφορίες από παιδιά με σκοπό πώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών. Η DuPont συμμετέχει σε επιλεγμένα εκπαιδευτικά προγράμματα όπως επιστημονικής και περιβαλλοντικής συναίσθησης προς υποστήριξη σχολείων και κοινοτήτων.

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Οι Προσωπικές Πληροφορίες σας μπορούν να αποθηκευθούν και να επεξεργασθούν σε οποιαδήποτε χώρα όπου διαθέτουμε εγκαταστάσεις ή στις οποίες συνεργαζόμαστε με κάποιον πάροχο υπηρεσιών, και χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα ή την Εφαρμογή της DuPont συναινείτε στη μεταφορά πληροφοριών σε χώρες εκτός της χώρας διαμονής σας, συμπεριλαμβανόμενων των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες ενδέχεται να διαθέτουν διαφορετικούς κανόνες προστασίας δεδομένων σε σχέση με τη χώρα σας.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σας ζητούμε να μην αποστέλλετε στη DuPont, και να μην αποκαλύπτετε οποιαδήποτε ευαίσθητη Προσωπική Πληροφορία (όπως πληροφορίες σχετικά με φυλετική ή εθνική καταγωγή, πολιτικές πεποιθήσεις, θρησκεία ή άλλες απόψεις, υγεία, ποινικό μητρώο ή συμμετοχή σε συνδικαλιστική ένωση) στη ή μέσω της Ιστοσελίδας ή της Εφαρμογής ή με άλλον τρόπο στην DuPont.

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

 

Ενδέχεται να αλλάξουμε την παρούσα Δήλωση περί Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής Παρακαλούμε να ελέγξετε στη λεζάντα «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ» που βρίσκεται στην κορυφή αυτής της σελίδας για να δείτε πότε η παρούσα Δήλωση άλλαξε τελευταία φορά. Οι όποιες αλλαγές στην παρούσα Δήλωση θα ισχύσουν όταν αναρτήσουμε την αναθεωρημένη Δήλωση περί Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής στην Ιστοσελίδα ή την Εφαρμογή. Η χρήση εκ μέρους σας της Ιστοσελίδας ή της Εφαρμογής που έχουν υποστεί αναθεώρηση σημαίνει ότι αποδέχεστε την αναθεώρηση της Δήλωσης περί Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ DUPONT

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με αυτήν τη Δήλωση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την DuPont στο Κέντρο Διαχείρισης Ερωτημάτων της DuPont, ή παρακαλούμε να γράψετε στην ακόλουθη διεύθυνση:

DuPont Product Information Service – EMEA

DuPont Asturias S.L.

Valle de Tamon-Nubledo

33469-Tamon-Carreno

Asturias, Ισπανία

EU-INFO@dupont.com

Τηλ. +800 3876 6838